29 квітня під час благодійної акції «Шляхами добра» 67 маленьким вінничанам, які перебувають в складних життєвих обставинах і є на обліку в службі у справах дітей міської ради та Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді вручили продуктові набори.

У Вінниці відбулася благодійна акція «Шляхами добра» для майже 70 дітей

«Ця акція стала можливою завдяки співпраці влади, громади та бізнесу. Адже її організаторами є як міська рада, а саме, служба у справах дітей, Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та департамент економіки та інвестицій, так і бізнес, зокрема, компанія «Метро». Також долучився до акції Міжнародний благодійний фонд Наталі Потопаєвої, завдяки якому діткам показали виставу та провели розважальні заходи», – каже директор Вінницького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлана Сулімова.

У Вінниці відбулася благодійна акція «Шляхами добра» для майже 70 дітей

Продукти, які роздали дітям, були пожертвувані українцями під час акції в магазинах компанії «Метро» по всій Україні. «З 7 по 16 квітня в Україні відбувся благодійний проект «Подаруй радість Великодня». Його ціллю було допомогти незахищеним верствам населення. Проект проходив у 18 містах України. У магазинах «Метро» були встановлені корзини, у яких гості, партнери, клієнти, працівники та покупці магазинів залишали продукти харчування для людей, які цього потребують. Загалом було зібрано більше 8 тон продуктів на суму 216 тисяч гривень. Їх передали благодійним та соціальним організаціям України, в тому числі сьогодні продуктові набори вручили вінничанам. Я була приємно вражена, що до акції долучилося так багато українців. Ми й надалі плануємо працювати у благодійному напрямку», – каже директор ТЦ «Метро» у Вінниці Анна Губанова.


Переглядів: 9792
Поширень: 0