З початку квітня у Вінниці, відколи розпочались роботи по асфальтуванню дворів багатоповерхівок, капітально відремонтовано вже чотири прибудинкових території. Зараз триває ремонт ще у чотирьох дворах в різних мікрорайонах міста. Загалом, на цей рік заплановано капітально відновити 24 прибудинкові території. З сьогоднішнього дня у місті розпочався і поточний ремонт асфальтного покриття дворів висоток. До кінця осені його буде проведено на двохстах дворових територіях. Крім того, нині поводяться збори мешканців щодо облаштування паркувальних зон.

Цього року капремонтом вже відновлено покриття 4 дворів, а ямковий ремонт проводиться відсьогодні

У Вінниці вже третій рік поспіль активно ремонтується асфальтне покриття дворів висоток. В 2012-му поточним ремонтом було охоплено сотню прибудинкових територій, в минулому році ямковий ремонт було проведено вже у 175 дворах. А на цей рік у планах – двісті дворів. Роботи з ямкового ремонту розпочалися з сьогоднішнього дня, і триватимуть вони аж до настання холодів. Першочергово роботи проводитимуться на прибудинкових територіях по вул.Свердлова, Литвененко, Порика, Червоноармійська, Пирогова.

«Ще раніше ми приступили до робіт капітального характеру на дворових територіях.  Вже заасфальтовано чотири двори висотних будинків: по К.Маркса, 8, Литвиненка, 31, Свердлова, 181 та Космонавтів, 67. Наразі такі роботи тривають за адресами: проїзд Космонавтів, 67, Стахурського, 2, Першотравнева, 104-110 та у мікрорайоні Городок (від вулиці Карла Маркса до вулиці Чехова). Загалом в цьому році заплановано капітально відремонтувати асфальтне покриття на 24-х дворових територіях. Як поточний, так і капремонт здійснюється за кошти міського бюджету», – каже в.о. директора департаменту житлового господарства Олег Лаврік.

Цього року капремонтом вже відновлено покриття 4 дворів, а ямковий ремонт проводиться відсьогодні

За словами Олега Лавріка, жителі багатоповерхівок все більше усвідомлюють, що вони є співвласниками не лише своїх будинків, а й дворів. Тому мешканці долучаються до співфінасування робіт зі створення спеціальних паркувальних майданчиків для приватного автотранспорту на прибудинкових територіях, де технічно це є можливим. Таким чином в минулому році майданчики для паркування автотранспорту були облаштовані в п’яти дворах багатоповерхівок: по вулиці Фрунзе, Ф.Кона, Келецькій та Космонавтів.



Переглядів: 3397
Поширень: 0