Тріо вінницьких акробаток з гурту «Stars above the river» сьогодні, 24 травня виступатимуть у півфіналі телепроекту «Україна має талант», що відбудеться у прямому ефірі на каналі «СТБ». Їхня подальша участь у проекті залежатиме від того, як проголосують за їхній виступ телеглядачі. Дівчата виступатимуть під номером «05» і дуже сподіваються на підтримку своїх земляків.

На кастингу акробатки Олександра Малютіна, Вероніка Марчук і Олександра Кудельська вразили суддів своїм складним і бездоганним виступом. Ті без вагань віддали свої голоси вінничанкам, чим дали їм шанс показати себе у прямому ефірі перед усією Україною та поборотись за перемогу у телепроекті. Один із суддів «Україна має талант» В’ячеслав Узєлков дуже зрадів, побачивши землячок. Між іншим, вони й навчаються у 32-й школі, де вчився сам В’ячеслав.

До виступу дівчата готувались щодня по чотири години на день. Запрошення на кастинг «Україна має талант» акробатки отримали несподівано – судді самі зателефонували їхньому тренеру.

- Мабуть, вони бачили виступ дівчат на змаганнях, тому що були названі конкретні прізвища і, навіть, у якій формі вони мають прибути на кастинг, - розповідає тренер Людмила Малініна.

За тиждень до дзвінка з телепроекту найменша учасниця тріо Саша Кудельська тільки-но зняла гіпс з руки, але від виступу не відмовилась. Зізнається, дуже захотілось показати всій Україні, що уміють вінницькі акробатки, тим паче, у групі вона найменша і найголовніша – від її вправності напряму залежить якість виступу.

Підтримаємо вінничанок на «Україна має талант»!

Техніка виконання композицій, з якою тріо планує потрапити у фінал талант-шоу, складна, така не під силу багатьом досвідченішим спортсменам.

- Складність у тому, що діти не приземляються на підлогу, працюють постійно у повітрі, виконують подвійне сальто, а у такому віці це не у всіх виходить, - каже Людмила Малініна.

Назву своєму номеру дівчата не вигадували, але впевнені – глядачі зрозуміють, що хотіли їм показати.

- Це номер про три різних віки, про жіночу красу, душевність. Сподіваємось, глядачам сподобається, - каже учасниця тріо Олександра Малютіна.

-  І ми дуже сподіваємося на підтримку вінничан! - додає Вікторія Марчук.

Тож нагадуємо, сьогодні о 19:00 вмикаємо канал «СТБ» та голосуємо за вінницьких учасниць, відправляючи SMS з текстом «05» на номер 7766. Підтримаємо наших!



Переглядів: 6389
Поширень: 0