Холостяк Костянтин Євтушенко одружується на нашій вінничанці Наталці Добринській?!Особливо дивуватися тут нічому: телепроекти мають властивість закінчуватися, а особисте життя їх учасники хочуть будувати, не відкладаючи справжні почуття в довгий ящик! Ось і київський бізнесмен Костянтин Євтушенко не дочекався закінчення "Холостяка" в ефірі (останнє пост-шоу планують показати на СТБ найближчої п\'ятниці) і засвітився з дівчиною, яка не має відношення до проекту, зйомки якого завершилися в середині лютого, пише Комсомольська Правда в Україні.

Коли Євтушенко місяць тому вперше з\'явився на світській тусовці в супроводі чарівної олімпійської чемпіонки з семиборства Наталії Добринської, багато хто вирішив, що вони просто склали компанію один одному. Але Костя весь час щось нашіптував блондинці на вушко і практично завжди тримав біляву пасію за руку.

Нещодавно Євтушенко разом з Добринською оглядали особняк в межах столиці, в мікрорайоні Відрадний. Особливу увагу пари привернув шикарний двоповерховий будинок з ставком, фонтанами, сауною і садом вартістю 350 000 доларів.

Кості до кінця проекту не можна коментувати особисті стосунки. На каналі СТБ також відмовилися відповідати на питання про те, як розвиваються відносини "холостяка" і його обраниці на шоу Анни Селюкової. Але коментар погодилась дати Наталя Добринська:

- Жити в своєму будинку - моя мрія! І я дійсно зараз займаюся пошуком такого житла. Та й взагалі у мене дуже багато планів в цьому році! - Наталія мрійливим тоном натякнула на щось дуже важливе. Але коментувати стосунки з Євтушенко відмовилася: "Нехай це залишиться при мені!"

Але в журналістських кругах кажуть, що незабаром у молодої пари відбудеться весілля.

Фото: Оскара Янсонса

Читайте також: Наталья Добрынская вышла замуж за "холостяка" Константина Евтушенко



Переглядів: 24576
Поширень: 0