Печерський районний суд м. Києва оголосив вирок у справі щодо двох військовослужбовців внутрішніх військ спецпідрозділу "Ягуар" у перевищенні повноважень та насильстві по відношенню до Михайла Гаврилюка. Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Вироком суду одного з підсудних засуджено до 3 років позбавлення волі з випробувальним терміном на 1 рік, іншого – до 2 років обмеження волі з аналогічним випробувальним строком.

Також суд заборонив обом засудженим займатися правоохоронною діяльністю упродовж року. У судовому засіданні обвинувачені повністю та беззастережно визнали свою вину у вчиненні інкримінованих їм злочинів.

Крім того, потерпілий вибачив своїх кривдників та не наполягав на призначенні їм суворого покарання. Винесений вирок відповідає мірі покарання, затвердженою в угоді про примирення з потерпілим.

Нагадаємо, наприкінці січня в Інтернеті з\'явилося відео з невідомим голим чоловіком, з якого силовики глузували та змушували фотографуватися на морозі. Цим чоловіком виявився активіст Євромайдану Михайло Гаврилюк.



Переглядів: 4894
Поширень: 0