Сьогодні у вінницьких школах, де навчається майже 34 тисячі учнів, пролунали останні дзвоники. 1995 юнаків та дівчат в цьому році стали випускниками та отримали дипломи про середню освіту. 246 з них за результатами навчання отримають «золоті» медалі, ще 52 – «срібні». Багато школярів прийшли на свято Останнього дзвоника у вишиванках.

У вінницьких школах пролунали останні дзвоники

За підсумками 2013-2014 навчального року до трійки лідерів серед загальноосвітніх навчальних закладів увійшли фізико-математична гімназія №17, технічний ліцей та школа-ліцей №7. Загалом у цьому навчальному році вінницькі школярі на олімпіадах різних рівнів здобули 2919 призових місць.

У вінницьких школах пролунали останні дзвоники

В. о. міського голови, секретар міської ради Сергій Моргунов, вітаючи школярів, їх батьків та педагогічні колективи із завершенням навчального року, побажав дітям гарно провести канікули, щоб прийти у новий навчальний рік з новими силами і головне – з бажанням вчитися краще. А випускникам, для яких дзвінок став по справжньому останнім, достойно пройти вступну компанію у ВИШі і з впевненістю крокувати далі по непростому, але цікавому життю. «Цей навчальний рік був досить непростим для нас усіх і для нашої держави в цілому. Я думаю, що ніхто не був байдужий до тих подій, які відбувалися і відбуваються, і до подальшої долі нашої країни. Але ми дивимося з надією у майбутнє і віримо, що Україна піде по кардинально новому, правильному шляху розвитку», - сказав він.



Переглядів: 4830
Поширень: 0