Вчора у Немирові убили керівника виборчого штабу Петра Порошенка у Немирівському районі Сергія Вакарова. Чоловіка знайшли мертвим у власному авто із вогнепальним пораненням у голову.

У Сергія Вакарова без батька залишилось двоє дітей. Президент України висловив співчуття родині загиблого:

«Схиляючись у скорботі та розділяючи біль висловлюю слова глибокого співчуття у зв’язку із трагічною загибеллю Вакарова Сергія його матері, дружині та дітям.

Ніщо не заспокоїть серця після втрати близької людини. Знаю, що світлий образ, відкрита душа, щирість та доброта назавжди залишаться в пам’яті всіх, хто був знайомий, працював і товаришував з Сергієм Вакаровим.

На жаль, найкращих забирає Бог до себе. Але ніколи пам’ять про Сергія Вакарова, з яким я мав честь працювати, не залишить моєї душі.

Висловлюю глибокі співчуття  рідним та близьким.

Президент України Петро Порошенко».

До слів співчуття приєднується і команда Петра Порошенка, у якій працював Сергій Вакаров.

«Світла пам\'ять про Сергія Вакарова назавжди збережеться в нашій пам\'яті та серцях. Команда Петра Порошенка висловлює щирі співчуття сім’ї загиблого - дружині Ользі, доньці Алісі, синові Олександру та матері Надії Володимирівні. Ми сподіваємося, що правоохоронні органи зможуть неупереджено і об’єктивно провести розслідування цієї справи», - йдеться у повідомленні.



Переглядів: 4565
Поширень: 0