У суботу, 7 червня, площа Європейська стала місцем проведення міжнародного виставкового проекту з обміну фото-«Сушка», котрий організував ВО ВМГО «Молодь Демократичного Альянсу». Понад 100 міст та 45 000 учасників зі всього світу долучились до цього проекту і Вінниця вже вдруге у їх числі.

7 червня жителі міста насушили собі фото та гарний настрій

«Формат виставки «Сушка» є унікальним та єдиним у своєму роді. Усі бажаючі мають можливість долучитись, незалежно від віку, статі, а тим паче майстерності, – зазначає організатор заходу, голова ВО ВМГО «Молодь Демократичного Альянсу», Лінчук Надія. - Варто лише принести фотокартки та розвішати їх на мотузках під відкритим небом і отримати задоволення від спілкування з іншими фотографами. В обмін на свої фотографії можна забрати будь-які інші. Свою фотографію можна підписати, залишити на звороті координати для зв\'язку або незвичайне послання для майбутнього володаря».

7 червня жителі міста насушили собі фото та гарний настрій

Усі відвідувачі виставки-обміну також мали змогу створити власну незвичайну прищепку з побажаннями, власними малюнками чи створити казкового героя. Популярністю користувалась ідея прищепок розфарбованих у кольори державного прапору. Таку ж кольорову гамму мали дві фото локації, що розташовувались поблизу. Для дітей та усіх учасників приємним додатком до виставки були бублики, котрі вони могли вільно їсти у ході перегляду представлених на виставці фото. Також фотографи могли взяти участь в фотоквесті та проявити свою фантазію та талант. Впродовж «Сушки», усі бажаючі могли залишити свої відгуки та пропозиції в книзі побажань.

7 червня жителі міста насушили собі фото та гарний настрій

Наприкінці серед усіх учасників були розіграні сертифікати на WorkShop від креативної студії “Euphoria”. Щасливчиками стали Ігор Ососков та пані Любов. Остання в свою чергу була найстаршим учасником «Сушки».
Переможці фотоквесту команда
«Борщ», котра виявилась найсильніщою, також отримала подарунок від організаторів.

Для довідки

Проект був створений у 2010-му році. Автор ідеї проекту - Андрій Кеззін. Адміністратор проекту - Оля Луветау. Старт проекту був здійснений за підтримки Академії Фотографії Санкт-Петербургу. За 4 роки свого існування, виставка відбулась у понад 100 містах світу та об’єднав у собі більше 45 000 учасників.

Перша Вінницька фото «Сушка» відбулась 20 липня 2013 року. Її учасниками стало близько 100 фотографів. На виставці можна було споглядати понад 500 фотографій різних жанрів.


Переглядів: 5919
Поширень: 0