У Вінниці під час купання у Вишенському озері 21-річний житель Житомира знайшов металеву коробку з боєприпасами. Про свою знахідку він одразу повідомив правоохоронців. Наразі міліціонери з’ясовують походження цих боєприпасів.

На Вишенському озері знайшли коробку, повну боєприпасів

Молодий чоловік приїхав в Вінницю до знайомої дівчини в гості. Молоді люди пішли відпочивати на місцеве озеро. Під час купання на дні озера молодик знайшов металеву коробку. Відкривши її на березі, молоді люди побачили, що коробка наповнена набоями. Про свою знахідку вони одразу повідомили правоохоронців.

На Вишенському озері знайшли коробку, повну боєприпасів

Прибувши на виклик, працівники міліції оглянули знахідку. Виявилося у металевій коробці знаходилося 80 набоїв калібру 5,6 мм. Вони направлені на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС. Наразі правоохоронці з’ясовують походження знайдених боєприпасів.

У зв’язку з ситуацією, яка склалась в країні, вінницька міліція звертається до вінничан та мешканців області, у разі виявлення підозрілих речей, валіз, транспортних засобів, інших предметів, залишених без нагляду тривалий час, а також осіб з підозрілою поведінкою, прохання телефонувати за номером «102».



Переглядів: 4970
Поширень: 0