Керівника вінницької громадської організації «Батьківщина молода» Вадима Кудіярова підозрюють у вимаганні великої суми грошей. 25 червня його затримали при отриманні частини суми - 25 тисяч доларів. Інформацію підтвердили у секторі зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

За повідомленням СЗГ УМВС,

19 червня до Слідчого управління УМВС звернулась посадовець вінницького лікувального закладу із заявою про те, що голова однієї з громадських організацій Вінниччини підбурює її до надання неправомірної вигоди  в сумі 75 тисяч доларів начебто для судді за прийняття позитивного рішення у цивільній справі.

За словами першого заступника начальника УМВС Юрія Педоса, до Єдиного реєстру досудових розслідувань було внесено відомості про вчинення злочину, передбаченого ч.4 ст.27 ч.3 ст.369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі).

"25 червня під час передачі частини неправомірної вигоди в сумі 25 тисяч доларів працівниками міліції був затриманий громадянин, який, за попередніми даними, діяв за вказівкою голови громадської організації та мав передати йому вказану суму. Кошти вилучені", - йдеться у повідомленні УМВС.

Голова громадської організації, який, до того ж є членом антикорупційного комітету при Вінницькій облраді та посередник в отриманні неправомірної вигоди затримані. Триває досудове розслідування.

Як повідомляє Вінниця.інфо, Вадим Кудіяров вимагав гроші у Тетяни Антонець за сприяння у продовженні контракту на посаді головного лікаря Вінницької обласної дитячої лікарні.

25-річний Вадим Кудіяров засвітився у активній громадській діяльності кілька років тому. Нещодавно, в інтернеті можна було прочитати про вручення йому ордену «За оборону Євромайдану 2013-2014 років» від самої Юлії Тимошенко.

Лідера «Батьківщини молодої» Кудіярова підозрюють у вимаганні. Кажуть про 75 тисяч доларів, які просив у Тетяни Антонець за посаду головлікаря

Тоді ж у квітні Вадим Кудіяров став фігурантом скандалу з бійкою під стінами Вінницької обласної ради.

Лідера «Батьківщини молодої» Кудіярова підозрюють у вимаганні. Кажуть про 75 тисяч доларів, які просив у Тетяни Антонець за посаду головлікаря

17 квітня під час засідання облради бійка виникла між козаками Володимира Володюка, обуреного, що рада не збирається вкотре виділяти грантові кошти на його громадську організацію,  і самообороною, яка відмовилась пропустити козаків у сесійну залу. На підмогу Воловодюку прийшов Вадим Кудіяров із «ультрасами». В результаті бійки лідеру «Батьківщини молодої» розбили голову. 



Переглядів: 7711
Поширень: 0