Минулої ночі на Донбасі під час антитерористичної операції убито ще одного бійця з Вінницької області. Загиблий – 40-річний Андрій Бровінський з Могилева-Подільського. На Донбас він поїхав добровольцем у складі батальйону територіальної оборони Вінницької області.

Минулої ночі на Донбасі загинув вінницький доброволець Андрій Бровінський. У бійця могло не бути навіть бронежилета

Ще вчора о 17:45 Андрій Бровінський заходив на свою сторінку у «Однокласниках», а напередодні опублікував на сторінці своє нове фото у формі батальйону тероборони. Сьогодні рідні та близькі пишуть на сторінці слова скорботи…

Минулої ночі на Донбасі загинув вінницький доброволець Андрій Бровінський. У бійця могло не бути навіть бронежилета

Губернатор Вінниччини Анатолій Олійник висловив співчуття родині загиблого патріота і пообіцяв не залишити їх наодинці з горем. На своїй сторінці у Фейсбук голова ОДА написав, що обставини смерті Андрія Бровінського будуть з’ясовувати, зокрема – чи був боєць забезпечений усім необхідним. Якщо ні – обіцяє знайти винних.

Анатолій Олійник вкотре визнав проблему із забезпеченням бронежилетами добровольців батальйону тероборони. Наразі через бюрократію придбано тільки 80 бронежилетів, а це менше четвертини від потрібного.

Нагадаємо, прокуратура встановила провину чиновників ОДА з Департаменту фінансів, через недогляд яких 2 мільйони гривень з бюджету не можуть бути спрямовані на закупівлю бронежилетів для батальйону територіальної оборони.



Переглядів: 6435
Поширень: 0