Наприклад, у філії-бібліотеці №11, що на вул. Свердлова, 189, відбудеться дійство «Чари Купальської ночі», тут вчитимуть плести вінки та робити квіти з паперу, а також проведуть квест «Пошук квітки папороті». Крім того, 5 липня маленьких вінничан навчатимуть петриківського розпису, виготовляти закладки для книг, маски та багато іншого.

Кожної літньої суботи всі бажаючі вінничани можуть долучитися до інтерактивного проекту «Мистецькі вихідні». У його рамках на різних майданчиках міста відбуваються яскраві та цікаві дійства, починаючи з інтелектуальних, розважальних ігор, майстер-класів і закінчуючи концертними програмами.

5 червня о 18:00 на майдані Незалежності стартує проект «Канікули у місті». Виконавці найрізноманітніших музичних стилів зберуться разом у центрі Вінниці, щоб влаштувати концерт для вінничан, які вийдуть відпочити в місто. Тут можна буде почути рок, фольклор, хіп-хоп джаз та багато іншого. Також цього дня о 19:00 у мікрорайоні Тяжилів біля бібліотеки-філії №7 (вул. Баженова,32) розпочнеться проект «Творчий двір». О цій же годині у мікрорайоні Пирогово біля відділу КЗ «Вінницький міський клуб» вінничан запрошують долучитися до проекту «Kids art».

Цієї суботи з 18:00 розпочнуться й заходи на майданчиках біля Центральної міської бібліотеки, Центральної дитячої бібліотеки, бібліотек-філій №№ 1, 2, 5, 6, 8, 11, 12, 13. Чимало з них буде присвячено святкуванню Івана Купала. Так, у бібліотеці-філії №11 (вул. Свердлова, 189) відбудеться дійство «Чари Купальської ночі», під час якого прикрашатимуть святкове деревце, водитимуть хоровод тощо. Крім того, всі бажаючі зможуть долучитися до квесту «Пошук квітки папороті», навчитися плести вінки та робити квіти у техніці паперопластики. Відзначатимуть свято Івана Купала та вчитимуть плести вінки й у бібліотеці-філії №6 (просп. К.Маркса, 50). Крім того, тут з дітьми гратимуть рухливі ігри та малюватимуть на асфальті.

Біля бібліотеки-філії №1 (пр-т М. Коцюбинского, 49) відбудеться тематичний захід «Барви літа». Тут діятиме виставка творчих робіт читачів «Таланти та прихильники», книжкова виставка «Кольорова планета» та проходитимуть майстер-класи по паперопластиці, де всіх бажаючих навчать робити закладки для книжок та маски. У бібліотеці-філії №13 (проспект Космонавтів, 39) відбудеться свято «Сім’я – це дерево родинне». Юні відвідувачі бібліотеки читатимуть вірші про родину та покажуть театралізовану виставу. Майстер-клас з петриківського розпису проводитимуть цього дня у бібліотеці-філії №5 (вул. Д. Нечая, 59).

У Центральній міській бібліотеці імені Бевза (Хмельницьке шосе, 4) відбудеться тематичний захід «Клуб Вінкс: чарівні перевтілення», де серед іншого навчатимуть виготовляти «чарівні» маски для фей та проводитимуть різноманітні ігри. У Центральній бібліотеці дітей та юнацтва (пр. Космонавтів, 63) на усіх бажаючих чекає літня ігротека «Веселі старти».



Переглядів: 4227
Поширень: 0