У парку Дружби народів провели експеримент із покриттям тамтешніх доріжок. На одній з алей поруч із головним входом за гроші приватного підприємця постелили нове для Вінниці покриття – так званий «англійський тротуар».

«Англійський експеримент» провели у парку Дружби народів

За словами підприємця Дани Савєльєвої, на 18-ти квадратних метрах для ознайомлення за власний рахунок проклали покриття завтовшки 2 сантиметри.

«Англійський експеримент» провели у парку Дружби народів

- У цьому покритті використовується гранітна або мармурова «крошка», що змішується із в’яжучою речовиною. За два-три дні, коли суміш остаточно застигне, по ній можна буде ходити, - розповідає Дана Савєльєва. - Технологія зручна в тому, що покриття є стійким та еластичним, витривалим до морозів і має хороші дренажні властивості. Вкладається швидко - за день до 100 квадратних метрів.

«Англійський експеримент» провели у парку Дружби народів

Підприємець переконує – покриття буде зручним як для катання на велосипеді, так і для прогулянок і може витримувати, навіть, легкові автомобілі. Якщо вартість – а це 270 гривень за квадратний метр – та якість сподобається міській владі, технологія може бути використана у благоустрої парку Дружби народів, каже Дана Савєльєва.


Переглядів: 6050
Поширень: 0