7 липня близько 8 години ранку в селі Вінницькі хутори на Немирівському Шосе зіткнулись автобус «Богдан» та автомобіль "OPEL VIVARO", внаслідок дорожньо-транспортної пригоди два пасажира мікроавтобуса отримали численні тілесні ушкодження та були госпіталізовані до міської клінічної лікарні.

На місці пригоди, слідчо-оперативною групою попередньо було встановлено, що на Немирівському шосе, сталось попутне зіткнення двох транспортних засобів. Поблизу повороту на старий аеропорт не розминулись автобус «Богдан», який здійснював маневр розвороту в напрямку м. Вінниці та автомобіль "OPEL VIVARO", який рухався в напрямку м. Немирів.

Цього ж дня у Вінниці сталась автопригода за участю пішохода. За попередньою інформацією, 41-річний водій автомобіля «Volkswagen Tiguan», рухаючись по Немирівському шосе в напрямку вулиці Лебединського, допустив наїзд на жінку-пішохода. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди потерпіла була госпіталізована до міської лікарні швидкої допомоги.

За фактами дорожньо-транспортних пригод розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Загалом з початку року на автодорогах Вінниччини сталось 212 дорожньо-транспортних пригод, в яких 57 людей загинуло та 217 отримали травми різного ступеня тяжкості.



Переглядів: 3787
Поширень: 0