Працівники міліції затримали 40-річного чоловіка, який під час звичайної побутової сварки відкрив стрілянину по сусідському подружжю. В результаті чоловіка та дружину доставлено до лікарні з пораненнями облич.

Про інцидент міліціонерам повідомила потерпіла жінка. За її словами, під час сварки сусід, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, дістав пістолет та почав стріляти у неї та її чоловіка.

На місці події працівники міліції з’ясували, що зловмисник відкрив вогонь з невідомого пристрою для відстрілу гумових куль. Міліціонери вилучили три 9-ти мм гільзи та інші речові докази причетності підозрюваного до кримінального правопорушення.

Потерпілій лікарями надана медична допомога, а її чоловік госпіталізований в очне відділення лікарні ім. Пирогова з травмою лівого ока. Що стало причиною розправи, тепер з’ясує слідство.

Як розповів начальник Вінницького районного відділу міліції Віктор Сидоренко, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст.296 КК України (хуліганство), що карається позбавлення волі на строк до семи років. Остаточна правова кваліфікація діям зловмисника буде надана після проведення досудових експертиз та встановлення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень, спричинених потерпілим.

Наразі зловмисник затриманий в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину та відмовляється від пояснень.



Переглядів: 3333
Поширень: 0