Сьогодні виконком міської ради влаштував цікаве дозвілля для близько 40 вимушених переселенців з Криму. Вони побували на екскурсії по Південному Бугу на катері «Ляля Ратушна», а також проїхалися містом на паровозику «Чух-Чух». Вимушених переселенців познайомили з історією Вінниці, її сьогоденням та планами.

Представники однієї з громадських організацій міста звернулись до міської ради з проханням організувати дозвілля для вимушених переселенців. Ідея була підтримана, і 1 серпня для близько 40 переселенців з Криму, більшість з яких – діти, було організовано цікаву та пізнавальну програму.

«Спочатку для цих людей ми провели екскурсію по Південному Бугу на катері «Ляля Ратушна» до Сабарова та назад. Потім вони проїхалися центром міста на паровозику «Чух-Чух». Людям розповіли про історію Вінниці, чим місто живе нині, і як розвиватиметься надалі. Вони були вдячні за екскурсію та навіть самі зініціювали прогулянку Центральним парком культури та відпочинку», – каже заступник начальника відділу молоді та туризму міської ради Віктор Мазурик.



Переглядів: 3933
Поширень: 0