В місті Вінниці під колеса автобуса «ПАЗ» потрапила 20-річна вінничанка. Від отриманих тілесних ушкоджень по дорозі у лікарню потерпіла померла. Аварія сталась 31 липня близько о-пів на сьому годину вечора на перехресті вулиць Немирівське шосе - Іванова.

43-річний водій рейсового автобусу «ПАЗ» сполученням Кордишівка – Вінниця, скоїв наїзд на 20-річну вінничанку. Трагедія сталась в районі регульованого пішохідного переходу.

На Немирівському шосе автобус на смерть роздавив молоду дівчину

Зі слів водія, дівчина почала перетинати проїжджу частину дороги на червоний для пішоходів сигнал світлофора. Коли він її побачив, почав гальмувати, але уникнути наїзду не вдалося. Як було насправді, наразі з’ясовує слідство. Водій автобуса за кермом знаходився у тверезому стані. Це підтвердили результати медичного освідування.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться розслідування.



Переглядів: 5960
Поширень: 0