Працівники вінницької міліції затримали 16-річну вінничанку, яка з відділу жіночого одягу, розташованого в одному з торгових центрів міста Вінниці, намагалась винести спортивну кофту. Попередньо встановлено, що затримана до крадіжки відношення немає. Крадену річ їй в сумку підкинула подруга, пошуками якої наразі займаються оперативники.

До міліції надійшло повідомлення від охоронників торгового закладу про те, що у одному з відділів жіночого одягу спрацювало звукове сповіщення про крадіжку. На місці міліціонери затримали 16-річну студентка вінницького технікуму. У сумці серед речей, за які дівчина розрахувалась, були й неоплачені – спортивна кофта. Затримана сама здивувалась вмісту своєї сумки, адже цю кофту збиралась купляти її подруга, з якою вони прийшли у магазин. Під час з’ясування обставин інциденту подруга дівчини кудись зникла, а мобільний вимкнула.

Слідчим відділом міліції розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 185 КК України (крадіжка). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років ув’язнення. Наразі міліціонери займаються пошуками підозрюваної.


Переглядів: 3456
Поширень: 0