Літні канікули підходять до завершення. Для того, аби батьки встигли для дітей придбати усе необхідне до початку навчального року, у Вінниці розпочинаються шкільні ярмарки. З наступного тижня і до кінця місяця зошити, щоденники, портфелі та інші товари можна купити на шкільних ярмарках на площах перед ринками «Центральний» та «Урожай». Також все необхідне для школи можна буде придбати 20-23 серпня на виставці-продажу «Світ молоді та дитинства» у Торгово-промисловій палаті.

Кілька років тому департамент адміністративних послуг запровадив у Вінниці шкільні ярмарки для забезпечення вінничан товарами шкільного асортименту. Ідею їх проведення підтримали вінницькі підприємці, і такі ярмарки стали для вінничан вже традиційними.

За інформацією департаменту адміністративних послуг, цьогоріч з 10 серпня по 30 вересня торгівля товарами шкільного асортименту проходитиме в «Універмазі», магазинах «Грош», «Гном», «Антошка», «Наші дітки», «Грайко та знайко». А також у ательє «Арлекіно», ТЦ «Магігранд», «Sky Park», «Арена», «Дастор» та інших торговельних центрах, дитячих магазинах та на міських ринках.

Крім того, з наступного тижня по 31 серпня шкільні ярмарки проходитимуть на площах перед ринком «Центральний» та «Урожай». Вже традиційно на шкільних ярмарках буде представлений широкий асортимент промислових товарів: шкільна форма, одяг, взуття, канцелярські товари тощо. А з 20 по 23 серпня у приміщенні Вінницької Торгово-промислової палати планується проведення виставки-продажу «Світ молоді та дитинства».

Також 30 серпня департамент адміністративних послуг міської ради організує безкоштовне обслуговування в перукарнях міста дітей-інвалідів, хлопчиків та дівчаток з багатодітних сімей, сиріт та напівсиріт шкільного віку.



Переглядів: 3322
Поширень: 0