Сьогодні працівники та відвідувачі Територіального центру соціального обслуговування міста Вінниці посадили 23 калини біля Храму Воскресіння Христового. Захід приурочений до 23-річниці Незалежності України.

 До Дня Незалежності у Вінниці садили калину

Організатори акції «Нехай цвіте Україна!» планують щороку досаджувати до цієї алеї ще по одному кущу.

 До Дня Незалежності у Вінниці садили калину

«Ми сьогодні садимо 23 калини, стільки, скільки років Незалежності України. Ці рослини принесли соціальні працівники Територіального центру та його відвідувачі, які проживають у приватному секторі та мають у своєму господарстві кущі калини. Ми не лише посадимо їх, а й доглядатимемо рослини і надалі, якщо якась з них не прийметься, ми посадимо іншу. А в наступному році на 24 річницю Незалежності досадимо ще один кущ, і так – щороку. Це місце ми обрали не випадково, адже лише з вірою і надією можна побудувати справжню незалежну державу», – розповідає директор Територіального центру Галина Бачинська.

 До Дня Незалежності у Вінниці садили калину

Перед проведенням акції її учасники побували на молебні у храмі. «Перед тим, як зробити добру справу, по нашій православній традиції ми помолимося і попросимо у Бога, щоб калина росла, а наша країна розвивалася і щоб на нашій землі був мир та спокій», – каже священнослужитель храму Воскресіння Христового отець Василій.

 До Дня Незалежності у Вінниці садили калину

Серед тих, хто взяв участь у акції та посадив кущ калини, була й соціальний працівник Терцентру Валентина Досхоч. «Я маю сина і мрію пройти цією алеєю разом з ним та внуками», – каже вона.​



Переглядів: 4564
Поширень: 0