Допоки дозволяє погода, у Вінниці продовжуються капітальні ремонти в житловому фонді на умовах співфінансування (70% фінансує міський бюджет, 30% - кошти мешканців). Так, зараз триває капітальний ремонт шиферної покрівлі будинку по вулиці Чкалова, 17. М’яку покрівлю також ремонтують у висотці по вулиці Чайковського, 19. Капітальний ремонт панельних стиків триває у висотках за адресами: Литвиненко, 32 та 30, Келецька, 87. А інженерні мережі ремонтують у будинках по вулиці Стельмаха, 9, Квятека, 18, Л.Толстого, 19 та Учительська, 10.

У цьому році у вінницьких багатоповерхівках продовжилася програма по капітальних ремонтах шиферних та м’яких покрівель, панельних стиків, інженерних мереж, систем електрозабезпечення. Вони здійснюються на умовах співфінансування, коли 70 % робіт фінансує міський бюджет, а 30 % – кошти мешканців.

«Вже проведено капітальний ремонт шиферної покрівлі у будинку по вулиці Свердлова, 46. Наразі триває ремонт даху по вулиці Чкалова, 17. Продовжуємо у місті й капремонти м’яких покрівель. Вони вже виконані у трьох під’їздах будинку по вулиці Стельмаха, 47. Наразі триває ремонт м’якої покрівлі по вулиці Чайковського, 19 (3 та 4 під’їзди). 26 серпня розпочнеться ремонт покрівлі за адресою Космонавтів, 53», – розповідає в.о. директора департаменту житлового господарства Олег Лаврік.

Наразі також тривають роботи по капітальному ремонту панельних стиків у будинках за адресами: Литвиненко, 32, Литвиненко, 30 (під’їзди 1,3) та Келецька, 87. Стосовно інженерних мереж, то мешканці теж зацікавлені у тому, щоб проводити заміну старих комунікацій. Адже у будинках, яким кілька десятків років, трубопроводи знаходяться у досить зношеному стані. А це, в свою чергу, негативно відображається на якості надання послуг з водо- та теплопостачання. Цьогоріч капітальний ремонт інженерних мереж вже виконано по вулиці Володарського, 35 та Стахурського, 34. Нині тривають роботи у будинках за адресами: вулиця Стельмаха, 9 та Квятека, 18, Л.Толстого, 19 та Учительська, 10.

Також цього року проведено ремонт електрощитових у будинку по Учительській, 10, зараз тривають ці роботи у висотці по вулиці Бевза, 16.

Додатково:

Винятково коштом міського бюджету капітальний ремонт будинків проводиться у тих випадках, коли висотка передається на баланс ОСББ. У поточному році такі роботи проводилися у будинку за адресою Стуса,12 (капітальний ремонт покрівлі), Учительська, 10 (капітальний ремонт інженерних мереж) та Бевза,16 (загальнобудівельні роботи).



Переглядів: 3410
Поширень: 0