За час існування міліції Вінниччини 30 її працівників трагічно загинули під час виконання службових обов’язків по охороні громадського порядку та у боротьбі зі злочинністю.

Перед хвилиною мовчання поіменно згадали усіх, хто ціною власного життя забезпечив правопорядок, добробут, здоров’я, життя, честь і гідність громадян.

У Вінниці вшанували пам\'ять загиблих правоохоронців

Біля пам’ятника загиблим працівникам міліції в Центральному парку стояла почесна варта з портретами загиблих товаришів.

У Вінниці вшанували пам\'ять загиблих правоохоронців

Через цей живий коридор несли квіти представники влади, органів місцевого самоврядування, громадськості, працівники міліції, члени сімей загиблих, усі, хто прийшов вклонитися тим, хто чесно виконав свій службовий обов’язок перед людьми, заплативши за це власним життям.

У Вінниці вшанували пам\'ять загиблих правоохоронців

Після поминальних залпів, які лунали під гімн України, сім’ї загиблих запросили у храм Дмитрія Солунського на літію за упокій душ загиблих.

У Вінниці вшанували пам\'ять загиблих правоохоронців

- Вперше ми вшановуємо пам’ять загиблих колег, у такий нелегкий для країни час, коли працівники міліції, ризикуючи власним життям та здоров’ям, виборюють на Сході країни за незалежність, - говорить керівник міліції Вінниччини Олег Школьний. - Сьогодні близько 200 правоохоронців несуть службу в зоні антитерористичної операції. Я пишаюся тим, що вони залишаються вірними присязі і гідно виконують свій обов’язок. Враховуючи ротації, в зоні АТО вже побували близько 500 працівників вінницької міліції. На щастя, усі повернулися живими.



Переглядів: 5498
Поширень: 0