Наказом Державної фіскальної служби України № 395-о від 08 вересня 2014 року виконуючим обов’язки начальника Вінницької митниці Міндоходів призначений Стороженко Юрій Олександрович. До цього він очолював Тернопільську митницю Міндоходів.

Для довідки:

У вінницьких митників новий керівникСтороженко Юрій Олександрович народився 19 листопада 1971 року у м. Бориспіль Київської області. Має повну вищу освіту: у 1995 році закінчив Київський військовий інститут управління та зв’язку, у 2007 році – Національну академію державного управління при Президентові України (магістр державного управління).

Під час трудової діяльності з 1996 року по 2010 рік – обіймав різні посади на приватних та державних підприємствах.

У травні 2010 року призначений на посаду заступника начальника Головного управління з питань цивільного захисту та мінімізації наслідків Чорнобильської катастрофи Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій України у м. Києві.

У грудні 2010 року переведений на посаду заступника начальника з питань організаційної роботи та фінансово-господарської діяльності Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій України у м. Києві.

З листопада 2011 року по червень 2012 року проходив службу в органах і підрозділах цивільного захисту Головного територіального управління Міністерства надзвичайних ситуацій України у м. Києві.

З червня 2012 року розпочав службу в митних органах за посади головного спеціаліста-експерта відділу товарознавчої експертизи промислових товарів служби товарознавчої, інженерно-технічної та криміналістичної експертизи Центрального митного управління лабораторних досліджень та експертної роботи. Успішно пройшов етапи професійного становлення на посаді заступника начальника митного поста „Краковець” Львівської митниці, заступника начальників Чопської митниці Міндоходів та Львівської митниці Міндоходів, начальника Тернопільської митниці Міндоходів.



Переглядів: 5273
Поширень: 0