У приміщенні Вінницької торгово-промислової палати, де проходить Міжрегіональна спеціалізована виставка «Сучасний дім», 17 вересня з ініціативи Департаменту регіонального економічного розвитку облдержадміністрації відбулась зустріч - презентація з виробниками сучасного котельного обладнання, яке працює на альтернативних видах палива.

Вінничан запрошують відвідати виставку "Сучасний дім"

До участі у заході були запрошені заступники голів райдержадміністрацій та міських голів міст обласного значення.

Вінничан запрошують відвідати виставку "Сучасний дім"

На необхідності такої зустрічі та основних аспектах енергозбереження в умовах наближення опалювального сезону 2014-2015 років зупинився у вступному слові перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко: «Ми сьогодні живемо в умовах важких викликів - антитерористична операція на Сході та фактичне ведення енергетичної війни з Росією. В цій залі присутні виробники Вінницької області, які виготовляють опалювальні пристрої, котли, що працюють на альтернативних видах палива. Наше завдання - відпрацювати модель, за якою підприємства-виробники надавали б споживачам обладнання, надалі здійснюючи його сервісне та гарантійне обслуговування. Ми хочемо максимально завантажити замовленнями саме підприємства Вінницької області, щоб податкові кошти через ці підприємства повертались до обласного бюджету».

Вінничан запрошують відвідати виставку "Сучасний дім"

Про Державні ініціативи щодо заміщення природного газу розповів присутнім начальник територіального управління Держенергоефективності України у Вінницькій області Юрій Ренгач.

Вінничан запрошують відвідати виставку "Сучасний дім"

Сучасне котельне обладнання, яке працює на альтернативних видах палива, презентували учасникам зустрічі керівники заводів-виробників: ВАТ «Барський машзавод», ВАТ «Могилів-Подільський машзавод», ТОВ «Оргтехавтоматика», ТОВ «Будімперіал» м.Вінниця, ПВ-КМП «Агросантехмонтаж», СТС «Україна» м.Вінниця, ПП «ОВК» м. Бершадь.

Вінничан запрошують відвідати виставку "Сучасний дім"

Зі зразками обладнання, яке випускають згадані підприємства, можна було ознайомитись у виставковій залі Вінницької торгово-промислової палати.



Переглядів: 4619
Поширень: 0