Завітавши до нього діти мають змогу поєднати відпочинок з різноманітними програмами розвитку і дозвілля, можливістю загартуватись, отримати нові знання та навички, які з часом стануть потрібними в дорослому житті, а також отримати нових і гарних друзів. Не дивлячись на те, що табір є відомчою установою, він з радістю прийме на відпочинок дітей не лише співробітників міліції, а дитину з будь-якого куточка нашої країни. Головне - бажання та гарний настрій! Адже табір працює у три зміни і готовий прийняти за літо понад 700 дітей.


З дітьми постійно працюють висококваліфіковані співробітники табору, які завжди готують цікаву програму відпочинку для дітей.

Кожен день - особливий, він має свою назву і свої особливі пригоди та заходи, улюблені спортивні ігри та змагання.


Незабутнім днем в житті табору став і сьогоднішній день, який присвятили військово-патріотичній, спортивній грі «Зарниця», яка була дуже популярною за радянських часів. Змагання проводили не лише працівники табору, а й співробітники спецпідрозділу «Беркут». Саме вони намагались відобразити воєнний колорит в межах дитячого табору, тому в грі були використані димові шашки, бойова зброя та засоби індивідуального захисту. Великою несподіванкою для дітей стала поява бронетехніки БРДМ -2 на території майданчика. Справжня бойова техніка справила неабияке враження на присутніх. Інспектор спецпідрозділу «Беркут» Ігор Дебелий познайомив дітей з різними видами стрілецької зброї та спецзасобами, які знаходяться на озброєні підрозділу «Беркут» - снайперська гвинтівка Драгунова, кулемети Калашнікова різної модифікації, пістолет Макарова, «Форт», пістолет Стечкіна та ін. Особливу увагу дітей привернули продемонстровані прийоми рукопашного бою та самооборони.


Переглядів: 7412
Поширень: 0