Кращих фахівців сфери медицини нашого міста відзначили грамотами та грошовими преміями міської ради.

Для працівників закладів охорони здоров\'я міста влаштували справжнє свято з оркестром, привітаннями та подарунками. На початку концертної програми присутні у залі переглянули відеонарис про вінницькі заклади охорони здоров\'я, а потім - фотографії відомих лікарів нашого міста, яких, на жаль, вже немає в живих. Її присутні дивилися стоячи та зі сльозами на очах під пісню у виконанні самих лікарів «Опустела без тебя земля...». Родзинкою концертної програми став полонез у виконанні самих винуватців свята - медиків.

полонез у виконанні головних лікарів ВінниціПонад 30 найкращих лікарів, працівників санітарно-епідеміологічної станції та Національного медичного університету ім. М.Пирогова нагородили почесними грамотами, грошовими преміями та квітами.

Очільник міста Володимир Гройсман у своєму вітальному слові побажав винуватцям свята здоров\'я, сил та енергії. «Медицина Вінниччини займає провідне місце в Україні, і в цій перемозі велика заслуга та частинка сердець саме вінницьких лікарів», - зазначив міський голова.


Переглядів: 3908
Поширень: 0