У Вінниці тривають роботи по капітальному ремонту вулиці Писарєва. Працівники комунальних служб розпочали тут підготовчі роботи ще у минулому році. Цьогоріч вони заасфальтували дорогу, а нині – облаштовують тротуари. За умов хорошої погоди та необхідного фінансування роботи планується завершити до кінця року.

З кожним роком у Вінниці збільшується площа відремонтованих тротуарів. Оскільки більшість магістральних доріг міста вже приведені до ладу, комунальні служби отримали можливість збільшувати обсяг робіт по ремонту другорядних вулиць і тротуарів.

Цього року працівники комунальних служб вже заасфальтували ділянки тротуарів на вулицях Артинова, Козицького, Грушевського, Литвиненка, Театральній. Також новий асфальт з’явився в районі Центрального мосту. Крім того, по вулиці Козицького, від вежі до вулиці Першотравна, заасфальтовано більше тисячі квадратних метрів тротуару й більше двох тисяч м2 тротуару по вулиці Грушевського.

«Реалізація проекту по капітальному ремонту вулиці Писарєва розпочалася у минулому році. Тоді працівники комунальних підприємств провели підготовчі роботи для асфальтування цієї вулиці від Хмельницького шосе до Медведєва – 480 метрів. Цьогоріч на початку літа роботи на цьому об’єкті продовжилися. Робітники вже заасфальтували проїжджу частину по цій вулиці і наразі вони облаштовують тротуари з її обох сторін. Асфальт якісний, і слугуватиме для вінничан довгий час», – каже завідувач сектором відділу технагляду та виробництва департаменту капітального будівництва Вадим Довбощук.



Переглядів: 4097
Поширень: 0