В рамках співпраці Вінниці з шістьма селами та селищем по розширенню меж міста протягом двох тижнів ведуться роботи з поточного ремонту кількох ділянок асфальтного покриття до окружної дороги. Ремонтуються частини вулиць Немирівське шосе, Гонти, Київська та Тарногродського, які юридично знаходяться за межами міста.

Вінниця продовжує співпрацю з навколишніми селами, які дали згоду на приєднання їх земель, що знаходяться поза межами населених пунктів, до меж міста. Цьогоріч громадам було вже виділено цільові субвенції на вирішення нагальних проблем, а віднедавна селяни можуть користуватися послугами відділу оперативного реагування міської ради «Цілодобова варта» для отримання довідкової інформації щодо роботи міського транспорту, лікарень, прийому у Прозорих офісах, планових ремонтів чи ліквідації аварій мереж водо-, енергопостачання та каналізації. Також, Вінниця взяла на себе зобов’язання допомагати сусіднім населеним пунктам і в розчищенні основних доріг, якими рухається громадський транспорт, у зимовий період від снігу.

Окрім цього, до настання зими планується здійснити поточний ремонт і деяких доріг до окружної, яким курсує міський транспорт. Ямковий ремонт заплановано зробити на ділянках доріг: Немирівське шосе від будинку №87 в напрямку Немирова, вулицю Київській від струмка (в районі будлісництва) до об\'їзної дороги, вул. Тарногродського від буд.№26 до мосту окружної дороги, вул. Гонти від Ватутіна до вулиці Північна.

Комунальні служби розпочали роботи два тижні тому, і наразі частково поточний ремонт вже виконано по Немирівському шосе, від межі міста до повороту на Вінницькі хутори (також тут нанесено і дорожню розмітку) та по вулиці Київській (до окружної дороги). Сьогодні ямковий ремонт робиться по вулиці Гонти, а за сприятливих погодних умов днями розпочнеться і по вул. Тарногродського.​



Переглядів: 3906
Поширень: 0