В понеділок, 3 листопада у Вінниці відбудеться урочисте відкриття 2014-2015 навчального року Донецького національного університету.

Про це йдеться у зверненні ректора університету Р.Ф. Гринюка, опубліковане у соцмережі «ВКонтакте».

«Шановні студенти, аспіранти і співробітники Донецького національного університету!

Третього листопада 2014 року починається новий навчальний рік у Донецькому національному університеті МОН України.

Ми починаємо навчальний процес у м. Вінниця, на славному українському Поділлі. Це стало можливим завдяки активній громадянській позиції нашого колективу, продуктивній співпраці з Міністерством освіти і науки України, центральними та місцевими органами державної влади Вінниччини, допомозі простих людей та спільному бажанню залишатися українським університетом.

Широка ініціативна група пройшла складний етап підготовки, і тепер ми відкриваємо двері Донецького національного університету для тих, хто залишився вірним Alma Mater, та новим студентам, викладачам і співробітникам.

Урочисте відкриття 2014 - 2015 навчального року відбудеться 3 листопада в актовій залі Головного корпусу університету за адресою м. Вінниця, вул. 600-річчя, 21 о 12.00.

З повагою, ректор Донецького національного університету Р.Ф.Гринюк», - написано у тексті звернення.

3 листопада у Вінниці відкриє свої двері Донецький національний університет

Нагадаємо, що через терористів та російських найманців Донецький національний університет був вимушений переїхати з Донецька до Вінниці.

Тут для університету виділили приміщення колишнього заводу «Кристал», що знаходиться на вул. 600-річчя.



Переглядів: 5793
Поширень: 0