31 жовтня під час чергової сесії Вінницької міської ради депутати затвердили на посаду заступника міського голови Ігоря Корольчука, схвалили проект рішення по створенню комунального підприємства «Спортивний комплекс «Вінниця», який розміститься на базі колишнього спорткомплексу армії (СКА), та затвердили звіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок лівого берегу ставу «Поділля», що в подальшому будуть продаватись через відкритий аукціон.

Перед початком 54-ї чергової сесії міської ради 6 скликання в.о. міського голови Сергій Моргунов представив депутатам нового прокурора міста. Ним став донедавна старший радник Юстиції Руслан Нікітчин, якого вчора наказом Генерального прокурора України призначено на посаду прокурора м. Вінниці. «Сьогодні зранку я був на представлені Руслана Олександровича. І ми спільно обговорювали питання сьогоднішньої ситуації в державі, європейський вибір України, зокрема, щодо підписання Асоціації з Євросоюзом. У нас дуже багато спільних питань, щоб Вінниця і надалі розвивалася як комфортне європейське місто. Тому маю надію, що у нас буде взаєморозуміння щодо дотримання законності та правопорядку у місті Вінниці», - зазначив Сергій Моргунов.

Серед 38 питань, які затверджено протягом сесії, було і питання створення комунального підприємства «Спортивний комплекс «Вінниця» та затвердження його статутного документу. Спорткомплекс буде облаштовано на базі приміщення, що раніше було у підпорядкуванні Міністерства оборони по вул.Фрунзе,48. Його розпорядженням Кабміну 6 вересня було передано у комунальну власність міста. Після реконструкції, яку планують почати наступного року, в сучасному спорткомплексі зможуть займатися як звичайні вінничани, так і військовослужбовці.

Було внесено і зміни до комплексної правоохоронної програми. Вони передбачають перерозподіл коштів в межах програми для того, щоб направити 450 тис. грн. на забезпечення формою, теплим одягом та засобами бронезахисту підрозділ «Вінниця-2», який формується при Вінницькому міському відділі міліції УМВС у Вінницькій області.



Переглядів: 3644
Поширень: 0