Сто міліціонерів зведеного загону міліції та сімдесят бійців спецбатальйону «Вінниця» вирушили на Схід України. Правоохоронці змінять своїх колег, які забезпечують правопорядок в населених пунктах, що контролюються українськими військами, спільно з іншими силовиками не дають можливості ворогу проникнути на ці території, протистоять диверсантам, виконують інші завдання, в тому числі, в зоні бойових дій.

170 вінницьких міліціонерів знову вирушили в зону АТО

Перед від’їздом міліціонери вишикувались на плацу. Керівник зведеного загону підполковник міліції Олександр Король та командир спецбатальйону «Вінниця» майор міліції Руслан Мороз доповіли начальнику УМВС про повну готовність правоохоронців до виїзду.

Останні настанови підлеглим дає керівник вінницької міліції Ігор Моренець. Гідно виконати службовий обов’язок перед Україною та повернутися без втрат.

170 вінницьких міліціонерів знову вирушили в зону АТО

Вінницьких захисників проводжають в урочистій обстановці колеги, рідні, друзі.

Українські прапори а разом з ними часточку сердець вінницьких малюків з міліцейського садочка «Теремок» повезуть з собою вінницькі захисники на Схід. Діти вручили державні стяги командирам, аби ті після закінчення служби в зоні АТО привезли їх з підписами усіх бійців в куточок слави садочка.

170 вінницьких міліціонерів знову вирушили в зону АТО

Нести службу в непростих умовах було б дуже важко, якби не моральна і матеріальна допомога вінницької громади. Начальник УМВС вручив подяки меценатам, які підтримали вінницьких міліціонерів. Зокрема, підприємці передали автомобіль «Фольксваген транспортер», який буде використовуватися бійцями зведеного загону при виїзді на блок-пости, доставляти їх на маршрути патрулювання.

170 вінницьких міліціонерів знову вирушили в зону АТО

Вже традиційно настоятель храму Дмитра Солунського отець Сергій благословляє вінницьких захисників на виконання священного обов’язку. Звучать слова молитви і кожен боєць ховає в нагрудну кишеню камуфляжу подаровану іконку, яка оберігатиме в зоні лиха.

Їх проводжають оплесками і побажаннями щасливого повернення.

170 вінницьких міліціонерів знову вирушили в зону АТО

Серед міліціонерів, які вирушили на Схід – представники різних підрозділів обласного управління та райвідділів міліції. Усі вони добровольці.



Переглядів: 7793
Поширень: 0