16 листопада у вінницькій міській раді відбулась друга сесія вінницького волонтаріату «Дружня Вінниця» організована БФ «Подільська громада» за підтримки Вінницької міської ради та управління у справах сім’ї, молоді та спорту вінницької ОДА.

У вінницькій міській раді відбулась друга сесія вінницького волонтаріату «Дружня Вінниця»

Друга сесія вінницьких волонтерів була надзвичайно насиченою. Перша частина була присвячена командотворенню та створенню затишної, дружньої атмосфери у групі. Учасники проходили вправи на довіру, командну роботу, складали вірші про волонтерство, демонстрували свої креативні здібності та ініціативність.

У вінницькій міській раді відбулась друга сесія вінницького волонтаріату «Дружня Вінниця»

Друга частина сесії була більш продуктивною з погляду результативності. Адже учасники працювали у групах над удосконаленням структури волонтаріату. Допомагали та підказували їм експерти у сфері громадської діяльності: Дідик Христина (управління у справах сім’ї, молоді та спорту Вінницької ОДА), Ткачук Валентина (ГО «Територія мам»), Лінчук Надія (ГО «Молодь Демократичного Альянсу»). Учасники розписували мету, завдання, обв’язки, перші кроки кожного комітету, особливу увагу звернули на те як потрібно позиціонувати волонтаріат, щоб долучити більшу кількість волонтерів.

У вінницькій міській раді відбулась друга сесія вінницького волонтаріату «Дружня Вінниця»

Найважливішою подією сесії було обрання керівних органів та формування структури волонтаріату.

Голосування за керівні органи відбувалось у сесійній залі вінницької міської ради. Результати голосування:

  • Голова волонтаріату – Глущук Юрій,
  • заступник голови – Поліковський Артем,
  • голова секретаріату – Трпчій Анастасія,
  • голова проектного комітету – Крижанівська Наталя,
  • голова комітету по роботі з громадськістю – Костюк Вікторія,
  • голова прес-служби – Осика Назарій.

Вітаємо волонтаріат з історичною датою, бажаємо аби вони стали прикладом ефективної роботи команди, демонстрували якісний результат, залучали якомога більшу кількість волонтерів та розвивали наше місто і область!



Переглядів: 3639
Поширень: 0