З нагоди професійного свята у приміщенні обласної прокуратури 1 грудня відбулись урочистості до Дня працівників прокуратури.

З нагоди професійного святу кращим працівникам були вручені відзнаки Генеральної прокуратури України, обласної прокуратури, Почесні грамоти голови обласної державної адміністрації та обласної Ради, а також Почесні грамоти міської ради м. Вінниці.

Вітаючи з професійним святом працівників прокуратури, голова облдержадміністрації Анатолій Олійник зазначив: «Ми не повинні втратити той шанс, який Бог дав Україні, аби ми ствердилися як цивілізована, правова, демократична держава. Від кожного з нас, хто представляє сьогодні державу у великій мірі це залежить. Щиро вірю і сподіваюсь, що всі гілки влади, представники держави будуть робити усе, що необхідно для нормалізації роботи держави вцілому, аби побудувати остаточний надійний фундамент європейської країни. Удачі всім на цьому шляху».

Сьогодні з професійним святом вітали працівників прокуратури

В.о. міського голови Сергій Моргунов зауважив: «Ваша діяльність є надзвичайно відповідальною, адже за кожним прийнятим рішенням стоять живі люди, їх долі. Сьогодні пройшов майже рік від надзвичайно страшних подій, які відбулись у нашій державі. Це призвело до втрати віри народу до правоохоронних органів та прокуратури в тому числі. І сьогодні одне з основних завдань, яке стоїть перед вами це своїми діями та вчинками повернути довіру людей. Хочу побажати всім міцного здоров’я, миру і добра».

Сьогодні з професійним святом вітали працівників прокуратури

 



Переглядів: 3652
Поширень: 0