На прес-конференції, на яку журналістів зібрав голова Вінницької облради Сергій Свитко, пролунав чіткий ультиматум на адресу президента Петра Порошенка - відправити у відставку губернатора Анатолія Олійника.

«Ми думаємо, що до понеділка Президент прийме правильне рішення», - підкреслив Юрій Павленко (Хорт), який також взяв на себе відповідальність за топтання ногами портрета гаранта Конституції (на фото зліва).

Самопроголошена у Вінниці "свиткорада" поставила Порошенку ультиматум

Свитко у свою чергу зазначив, що за всі події, які сталися 6 грудня, «відповідальність на себе повинен взяти Олійник», оскільки «він домовився про взаємодію з більшістю депутатського корпусу» і планував домогтися «заміни» голови облради.

Але тут варто зазначити лукавість Свитка, який за весь час своєї роботи так і не спромігся організувати роботу обласної ради, пересварився з депутатським корпусом, і навіть не зробив спроби знайти компромісні рішення. Внаслідок цього, більшість депутатів обласної ради ігнорують скликані ним сесії, негативно оцінюють відповідність посаді та діяльність Свитка С.М., вважаючи, що він не має необхідних інтелектуальних, ділових та морально-етичних якостей для виконання обов’язків голови Вінницької обласної ради. Майже всі сесійні засідання ради, які йому довелося проводити, перетворював на політичне шоу, запрошуючи сторонніх осіб і дозволяючи собі зверхнє ставлення до присутніх.



Переглядів: 20794
Поширень: 0