Київ, Україна – грудень 2014 года – Компанія «Samsung Electronics Україна» назвала переможців соціальної ініціативи «Samsung назустріч знанням». Проект проходив за підтримки Міністерства освіти і науки України серед учнів 5-11 класів загальноосвітніх шкіл I-III ступенів і є частиною глобальної програми «Samsung. Надія для дітей», мета якої привернути увагу громадськості до соціально важливих проблем і надати реальну допомогу у сфері освіти та охорони здоров\'я дітей.

Освітній конкурс «Samsung назустріч знанням» складався з двох етапів. За підсумками першого етапу (1 - 30 листопада), під час якого були розглянуті есе команд, що подали заявку на участь у проекті, експертне журі відібрало 15 напівфіналістів. На другому етапі (3-12 грудня), команди представили відеопрезентації, що розкривають їхнє бачення теми конкурсу - «Школа майбутнього».

Вінницька загальноосвітня школа №33 виграла смарт - клас від компанії "Samsung Electronics Україна"

Підсумки проекту «Samsung назустріч знанням» були оголошені 18 грудня 2014. Так, за результатами публічного голосування, перемогли 5 команд, чиї відеопрезентації набрали найбільше голосів.

  1. Загальноосвітня школа №33. Місто: Вінниця Лідер команди: Заєць Л. Е.
  2. Спеціалізована школа №5. Місто Тернопіль. Лідер команди: Жук Т.Г.
  3. Загальноосвітня школа №23. Місто: Мелітополь. Лідер команди: Кідалова Н.О.
  4. Гімназія ім. В.М. Гнатюка. Місто: Бучач. Лідер команди: Панькевич Р.Р. 5. Ліцей «Політ». Місто: Кременчук. Лідер команди: Шаповал О.Г.

Ще одного переможця обрав Президент «Samsung Electronics Україна» містер Ю Джей Сул.

     6. Загальноосвітня школа № 27. Місто: Суми Лідер команди: Ліцман А.В.

http://www.myvin.com.ua/ua/news/events/31773.html

Усі 6 команд отримають для своїх шкіл «смарт-класи» Samsung. Унікальне обладнання, що входить до складу «смарт-класу» – інтерактивна дошка, планшети, монітор, багатофункціональний пристрій – дозволять значно підвищити рівень взаємодії між вчителями та учнями під час навчального процесу.

Вінницька загальноосвітня школа №33 виграла смарт - клас від компанії "Samsung Electronics Україна"

У 2014 році для участі у конкурсі «Samsung назустріч знанням» зареєструвалося 1534 команди з усіх регіонів України. Загальна кількість учасників проекту склала 4257 чоловік. Свої роботи команди розміщували на сайті проекту: education-samsung.com.ua. В цілому на розгляд журі було прийнято 1128 есе.

Вінницька загальноосвітня школа №33 виграла смарт - клас від компанії "Samsung Electronics Україна"

«Одним із пріоритетів розвитку загальної середньої освіти в Україні є широке впровадження сучасних інформаційних технологій. Ми раді, що завдяки проекту «Samsung назустріч знанням» ще 6 українських шкіл будуть обладнані сучасними «смарт-класами» з інноваційним обладнанням Samsung, що допоможе зробити процес навчання ще більш цікавим, пізнавальним та інтерактивним», – зазначила Людмила Притула, керівник відділу бренд-маркетингу і PR компанії «Samsung Electronics Україна».

«Міністерство підтримує і завжди підтримуватиме проекти, які спонукають дітей до розвитку, а школи – до вдосконалення навчального процесу. Особливо в такі тяжкі часи, які зараз переживає наша країна. Ми сподіваємось на подальшу плідну співпрацю з компанією «Samsung Electronics Україна», - говорить Сергій Квіт, Міністр освіти та науки України.

Вінницька загальноосвітня школа №33 виграла смарт - клас від компанії "Samsung Electronics Україна"

«Смарт-клас» від Samsung

До складу «смарт-класу» від Samsung входять: інтерактивна дошка Samsung, 30 планшетів Samsung Note 10.1 2014 edition / Tab 4, монітор і комп\'ютер для викладача, багатофункціональний пристрій, шафа для зарядки і зберігання планшетів. Крім того, «смарт-клас» від Samsung буде оснащений спеціальним програмним забезпеченням.

Про соціальну ініціативу «Samsung назустріч знанням»

Загальнонаціональний освітній проект «Samsung назустріч знанням», який є частиною глобальної програми «Samsung. Надія для дітей», проходить в Україні з 2006 року. За попередні шість років у проекті взяло участь 5648 шкіл, було отримано понад 9100 есе, у 43 школах були обладнані мультимедійні лабораторії від Samsung.
 



Переглядів: 6117
Поширень: 0