Перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Гижко зустрівся з радником Міністра інвестицій і розвитку Республіки Казахстан Бактибаєм Ашимбековичем Касимбековим та представником ТОВ «Українська бізнес-група «Казахстан» Миколою Ільчуком. Вінницьку область на зустрічі також представляли директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Микола Неїлик, директор департаменту регіонального економічного розвитку ОДА Олександр Якубик та начальник управління міжнародного співробітництва ОДА Олександр Шипук.

Перший заступник голови облдержадміністрації ознайомив іноземних гостей із соціально-економічною ситуацією в регіоні та існуючими напрацюваннями в галузі торговельних стосунків між Вінниччиною і Казахстаном.

У Вінниці з робочою поїздкою перебуває радник Міністра інвестицій і розвитку Республіки Казахстан Бактибай Касимбеков

Учасники зустрічі обговорили перспективи поглиблення двостороннього економічного співробітництва, зокрема, в сфері інноваційних проектів, залучення інвестицій та зміцнення присутності виробників Вінниччини на ринку Казахстану, а також розглянули можливість створення спільних україно-казахських підприємств.

У Вінниці з робочою поїздкою перебуває радник Міністра інвестицій і розвитку Республіки Казахстан Бактибай Касимбеков

В рамках трьохденного візиту учасники делегації ознайомляться з роботою Літинського м’ясокомбінату, ТОВ"Аграна Фрут Україна" та ПрАТ "Вінницький олійно-жировий комбінат", а також зустрінуться зі студентами та професорсько-викладацьким складом Вінницького національного технічного університету.



Переглядів: 3398
Поширень: 0