Вінницькі міліціонери повернулися з зони проведення антитерористичної операції в рамках чергової ротації. За час бойових дій на Сході України виконували свій професійний обов’язок близько півтори тисячі правоохоронців.

Захисників привітали теплими обіймами та словами подяки колеги, рідні, друзі. У зоні АТО вони виконували відповідальні завдання з охорони правопорядку, затриманню осіб зі зброєю, протидіяли диверсійним проявам, виконували бойові завдання спільно з нацгвардійцями.

Командир зведеного загону міліції Ігор Слободянюк та заступник командира спецбатальйону «Вінниця» Ігор Бердоус доповіли керівнику вінницької міліції Ігорю Моренцю про повернення з відрядження без втрат та виконання поставлених завдань.

Із зони АТО повернулось 170 вінницьких правоохоронців

Начальник УМВС полковник міліції Ігор Моренець звернувся до підлеглих з словами подяки за належну службу по забезпеченню правопорядку та виконання бойових завдань в зоні проведення АТО. Привітав з поверненням наших захисників заступник Вінницького голови Володимир Слишинський. Він подякував бійцям і запевнив, що міська влада і в подальшому всіляко підтримуватиме тих, хто захищає Україну.

Із зони АТО повернулось 170 вінницьких правоохоронців

Ігор Моренець вручив чергові спеціальні звання підлеглим, семеро вінницьких правоохоронців отримали новенькі погони.

Головний міліціонер Вінниччини виконав і найприємнішу місію - привітав іменинника – бійця спецбатальйону «Вінниця» Сергія Сандрака та Олега Ткача, у якого вчора народилася донечка.

Начальник УМВС оголосив подяки і цивільним людям, водіям, які за час конфлікту на Сході нашої країни більше десяти разів побували у зоні АТО, перевозячи вінницьких міліціонерів. Від їх професійності та надійності залежали напряму безпека бійців на шляхах буремного регіону.

Із зони АТО повернулось 170 вінницьких правоохоронців

Не забули цього дня і про рідних людей захисників, які постійно підтримують і турбуються про наших захисників. За зразкове виховання гідних синів України листи-подяки вручили батькам, дружинам – за підтримку та розуміння своїх чоловіків.

Із зони АТО повернулось 170 вінницьких правоохоронців

Вчора український народ відзначав старий Новий Рік. І за традицією, в кожну оселю приходили посівальники та щедрівники, віншуючи на щастя, здоров’я та достаток. Тож з поверненням на рідну Вінниччину з найкращими побажаннями бійцям защедрували вихованці міліцейського дитячого закладу.

За час проведення бойових дій в зоні АТО виконали свій службовий обов’язок близько півтори тисячі міліціонерів.



Переглядів: 7638
Поширень: 0