В рамках робочого візиту до Вінниці 6 лютого Міністр молоді та спорту України відвідав загальноосвітню середню школу І-ІІІ ступенів № 12.

«Ми дуже очікуємо на цей візит,- розповідає директор школи Наталія Богар, - адже Ігор Олександрович Жданов - наш випускник 1985 року, рівно 30 років тому закінчив середню школу № 12 із золотою медаллю. Ми маємо що показати Міністру молоді та спорту. Радо поділимось із ним своїми надбаннями»,- зауважила вона.

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов завітав із подарунками до рідної школи №12 у Вінниці

Ігор Жданов прибув до рідної школи зовсім не з інспекційним візитом. Він охоче спілкувався з директором та учителями, поцікавився умовами праці та розміром заробітної плати, пройшовся знайомими коридорами, завітав у шкільну бібліотеку. До спортивної зали, де саме проходило заняття, зазирнув на хвилинку, щоб вручити подарунки: футбольні та баскетбольні м’ячі, ракетки для тенісу та бадмінтону.

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов завітав із подарунками до рідної школи №12 у Вінниці

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов завітав із подарунками до рідної школи №12 у Вінниці

Міністр пригадав своїх шкільних товаришів, ознайомившись із стендом про історію школи і дуже радів, відшукавши фото свого випуску-1985 року.

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов завітав із подарунками до рідної школи №12 у Вінниці

Завершився візит Міністра Ігоря Жданова до рідної школи уроком української мови у колишній класній кімнаті.

Довідка:
У загальноосвітній середній школі І-ІІІ ступенів № 12 навчається 1085 учнів, педагогічний колектив налічує 70 учителів. З них звання «вчитель-методист» мають 14, а «Відмінник освіти України» - 4.

В школі ІІІ ступеня створена система профільного навчання, функціонують класи економічного та історичного профілю. Учні школи 2013-2014 навчальному уроці здобули 38 призових місць у ІІ етапі та 3 призових місця у ІІІ етапі предметних олімпіад.

У закладі працюють спортивні секції та гуртки: клуб Таеквон-до «Торнадо»; танцювальна студія «Едельвейс»; карате Кіокушинкай; легка атлетика; жіночій волейбол ОДЮСШ «Спартак 1»; футзал СК Зміна (гурток).

Учениця 7-В класу Барабаш Діана є членом збірної команди області художньої гімнастики, багаторазова призерка Міжнародних турнірів, чемпіонатів України, міста та області.

148 учнів закладу займаються в дитячо-юнацьких спортивних клубах міста. Команда пришкільного табору «Веселкові барви» нагороджена грамотою комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради за зайняте І місце у спортивних змаганнях «Старти надій» серед команд пришкільних таборів м. Вінниці у 2013 та 2014 роках.

У 2012 році команда закладу нагороджена грамотою за ІІІ місце у Відкритому турнірі з міні-футболі, присвяченому Дню захисту дітей серед юнаків 1995-1996 років народження.

У 2013 році грамотою управління з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації нагороджений Тодощенко Владислав за зайняте І місце та Чернілевський Владислав за зайняте ІІ місце у відкритому чемпіонаті області з КІОКУШИНКАЙ КАРАТЕ у розділі «куміте».

У 2013 році дипломом нагороджена команда закладу за зайняте ІІІ місце у міських спортивних іграх школярів з плавання.



Переглядів: 8706
Поширень: 0