Вже зовсім скоро - у неділю, 1 березня, в театрі ім. Садовського о 17:00 - фінал конкурсу краси "Міс Вінниця 2015". На підсумковій прес-конференції, організатори запевнили, що квитки ще є, хоч і не дуже багато. Тому ті, хто не встиг придбати, можуть це зробити у найближчі дні, пише "20minut.ua".

Міс Вінниця 2015

- Конкурс проходить під егідою національного комітету "Міс Україна". Сподіватимемось, що наша переможниця увійде до фіналу цього конкурсу. Я радий, що крім підготовки з візажистами та з тренерами дівчата виконали свою соціальну місію, - говорить директор конкурсу «Міс Вінниця» Євген Майданик.

17 лютого фіналістки конкурсу зібрали понад 30 тисяч гривень на аукціоні за власноруч виготовлені лоти, щоб передати зібрані гроші у фонд «Подільська громада», аби вони пішли на нужду українським солдатам.

Учасниці конкурсу «Міс Вінниця - 2015» продавали свої роботи на аукціоні, щоб допомогти військовим в зоні АТО

Спеціально до річниці подій на Майдані записали учасниці і соціальний відеоролик. Що транслюється по місцевих телеканалах. У ньому дівчата говорять про Україну. Та й основний месседж цьогорічного конкурсу говорить за себе: «Краса допоможе – Україна переможе».

Як і минулого року, учасниці змагатимуться за вісім номінацій. Переможниця отримає корону від ювелірного дому «Діадема» та разом з двома Віце-міс - путівки до Європи від туристичного агентства "Вінтур-плюс".

Нові економічні умови диктують нові правила, але організатори запевняють, що глядач цього не помітить і йому буде так само цікаво споглядати за святом краси.



Переглядів: 4357
Поширень: 0