Сьогодні військово-медичному центру Центрального регіону Військово-повітряних сил для поранених бійців було передано одяг, постільну білизну, ходунці, милиці та візки. Допомогу до Вінниці з Німеччини привезли місцеві волонтери. Окрім речей та медичного інвентарю, вони пригнали з-за кордону і три старенькі «швидкі допомоги». Через тиждень їх відправлять на Схід.

«Чужого горя не буває, - каже один з волонтерів Андрій. - Головне, щоб ці речі потрапили тим, хто найбільше того потребує». У більш як десяти пакунках, у госпіталь для військових передано сорочки, светри, нижню білизну та куртки. Також зібрано і постільну білизну. Окрім того, передано і так необхідні​ пораненим інвалідні візки, ходунці, милиці різної конструкції.

Пораненим, які лікуються у військово-медичному центрі, вінницькі волонтери передали гуманітарну допомогу з Німеччини

Також хлопці з Німеччини привезли три автомобілі «швидкої допомоги». Наразі за підтримки міської ради автівки мають дообладнати найнеобхіднішим. Після чого їх завантажать продуктами харчування та медикаментами і відправлять у три міста Сходу України для потреб медиків польового госпіталю, бійців та тамтешніх жителів.



Переглядів: 4297
Поширень: 0