4 березня з центральної вулиці міста Вінниці відправили 10 машин гуманітарної допомоги для жителів Донбасу.

Організаторами заходу виступили Вінницька обласна народна самооборона разом із дорожниками Вінниччини та небайдужими жителями області.

Цього разу везуть одяг, продукти харчування, медикаменти, засоби особистої гігієни, генератори, матеріали для відновлення вікон, обереги, дитячі малюнки, буржуйки, матраци, коліматори, нічні приціли. Вся Вінницька область приєдналася до збору гуманітарної допомоги.

Для жителів Донбасу мешканці Вінницької області відправили гуманітарний вантаж

Основний вантаж йтиме для мирного населення, в зоні АТО, але є й декілька адресних доставок для бійців. Командир батальну ПСОП «Вінниця» майор міліції Руслан Мороз, розповів, що частина гуманітарної допомоги йтиме в Попасну.

Для жителів Донбасу мешканці Вінницької області відправили гуманітарний вантаж

«В місті Попасна ми знаходимося з липня минулого року. Населення, яке там проживає потребують всілякої допомоги, тому що порушена інфраструктура, не працюють в достатній кількості торгівельні мережі, народ повертається до нормального існування, але, нажаль, умов для подальшого існування поки що немає», - зазначив Руслан Мороз.

Для жителів Донбасу мешканці Вінницької області відправили гуманітарний вантаж

Керівник автоколони, начальник штабу Вінницької обласної народної самооборони Ігор Алексєєв: «Ми зібрали по можливості все, що можна було зібрати. Поривом для збору якомога більшої кількості допомоги стали останні зйомки із міста Попасна, адже воно знаходиться в дуже понівеченому стані. Окрім того напружена ситуація щодо продовольчого постачання в місто. В загальному обсязі ми веземо майже 20 тон вантажу».



Переглядів: 4470
Поширень: 0