Сьогодні у міському Палаці мистецтв працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення приймали вітання з нагоди професійного свята. Їх вітали в.о. міського голови Сергій Моргунов та голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій. Кращі працівники сфери отримали грамоти, подяки та премії. А заступник директора міського господарства Вінницької міської ради Григорій Пурдик був нагороджений Подякою Прем’єр-міністра України.

Щороку у третю неділю березня працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначають своє професійне свято. Напередодні, 13 березня, кращих працівників галузі привітали представники міської та обласної влади.

«Чотирнадцять з половиною тисяч працівників галузі житлово-комунального господарства та сфери послуг на сьогоднішній день забезпечують життєдіяльність області. Життя вибудоване таким чином, що вашу роботу в більшості помічають лише тоді, коли немає тепла, води чи не працює транспорт. Зараз ми живемо у непростий час, перед нами багато викликів, але я переконаний, що з такою командою, яка присутня в цій залі, ми подолаємо всі труднощі. Бажаю вам родинного затишку, благополуччя та мирного неба», – сказав голова Вінницької ОДА Валерій Коровій.

Працівників житлово-комунальної сфери привітали з професійним святом

«Я дякую вам за вашу роботу. За те, що забезпечуєте стабільне життя міста у таких сферах як транспорт, житлово-комунальне господарство, надання якісних побутових послуг. Це дуже велика робота, і сьогодні саме від вас залежить на скільки комфортно відчуватимуть себе вінничани. Я пам’ятаю 2006 рік, коли Володимир Борисович разом з нашою командою розпочали системно займатися всіма тими питаннями, які стояли у місті досить гостро, - темні вулиці, погані дороги, стихійні сміттєзвалища та інше. З року в рік ми поступово вибудовували нову систему роботи, і на сьогодні ви вже працюєте не лише по вирішенню поточних питань, а й системно плануєте свою роботу. Я знаю, що винницькі комунальні підприємства зараз працюють над своїми стратегіями розвитку, і це зовсім новий підходу до управління підприємством, – каже в.о. міського голови Сергій Моргунов.Я бажаю вам у першу чергу миру, щоб ви могли спокійно займатися своєю роботою і робити наше місто більш комфортним, сучасним, європейським».

Працівників житлово-комунальної сфери привітали з професійним святом

Також прийшов привітати вінницьких працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення депутат Верховної Ради України Сергій Кудлаєнко. Він запропонував започаткувати у місті конкурс на кращого двірника. «Я дякую вам за те, що ви робите все можливе щоб вінничани жили комфортно, – каже Сергій Кудлаєнко.Пропоную спільно з міською радою зробити конкурс на кращого двірника для того, щоб підтримати та заохотити цих людей, які підтримують місто у чистоті. Десять кращих двірників отримають подарунки, а переможець – путівку в санаторій Хмільник, що у Вінницькій області».

Під час урочистостей кращим працівникам житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення вручили грамоти та премії. Почесними грамотами і комп’ютерними комплексами нагородили також три колективи: МКП «Міськсвітло», КП «Вінницяміськтеплоенерго» та ЖЕК. А заступник директора міського господарства Григорій Пурдик отримав Подяку Прем’єр-міністра України.



Переглядів: 4809
Поширень: 0