27-29 квітня у нашому місті вперше відбудеться визначний та цікавий захід – «Дні Америки у Вінниці». Посольство США в Україні та Вінницька міська Рада запрошують відвідати низку інформативних освітніх і захопливих культурних заходів, спрямованих на зміцнення зв’язків між американським і українським народами.

В перший день заходу у Вінниці очікується присутність Надзвичайного і Повноважного Посла Сполучених Штатів Америки в Україні пана Джеффрі Пайєтта. Загалом, серед освітніх, культурних і спортивних заходів «Днів Америки у Вінниці» кожен знайде для себе щось цікаве.

Вінничани ознайомляться з програмами Уряду США для школярів, студентів і тих, хто хоче знайти роботу у Сполучених Штатах. Відбуватимуться лекції та семінари для викладачів та бібліотекарів, конкурс для знавців англійської мови. Освітній ярмарок пройде у приміщенні Вінницького національного технічного університету. Консульській відділ Посольства США в стінах Центральної міської бібліотеки відповідатиме на запитання вінничан у заході, що носитиме назву «Все, що ви хотіли знати про американські візи, але боялися спитати».

27-29 квітня вперше у Вінниці Дні Америки

Надзвичайно насиченою буде культурна програма «Днів Америки у Вінниці». Вона включатиме концерт, майстер-клас та пізнавальну лекцію для музикантів «Музичний бізнес: як вижити музиканту в сучасних умовах» від американського фолк-гурту «Tumbling Bones».

Виставка політичної карикатури відкриється одночасно у холі Вінницької міської ради (тут демонструватимуться сучасні карикатури) та у холі кінотеатру «Родина» (історична політична карикатура). У Вінницькому обласному краєзнавчому музеї відкриють захоплюючу виставку артефактів американських індіанців. У кінотеатрі «Родина» протягом трьох днів відбудеться шість кіносеансів, на яких демонструватимуть американське документальне кіно.

А завершаться «Дні Америки у Вінниці» великим концертом у залі ТРК «ВІНТЕРА»: Симфонічний оркестр Львівської державної філармонії виступить з музичною програмою «Музика Бродвею і Голівуду».

Всі заходи безкоштовні, але вхід на деякі з них – концерти, кіносеанси та виставки – за безкоштовними запрошеннями. Замовити запрошення за телефоном 690-025 можна буде вже з 17 квітня. Детальну інформацію про «Дні Америки у Вінниці» шукайте на сайтах Посольства США в Україні і Вінницької міської Ради.



Переглядів: 5839
Поширень: 0