11 травня о 13:04 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння на газовій автозаправці по вул. Г.Успенського обласного центру.

На місце пожежі одразу було направлено чергові караули міста Вінниці за підвищеним номером виклику (30 чол. 8 од. техн.).

Як з’ясувалося, на автомобільному газонаповнювальному пункті ТОВ «Нафтогаз-2» під час заправки стаціонарних наземних цистерн (двох ємностей по 6 тонн) з автоцистерни (ємністю 30 тонн) заправленої зрідженим газом пропан-бутан стався розлив з послідуючим загорянням зрідженого газу на площі 80 квадратних метрів.

Пожежа локалізована о 13:21.

Подробиці вчорашньої пожежі на вінницькій газовій автозаправці

Станом на 15:20 пожежа була ліквідована на автозаправнику та одній зі стаціонарних ємностей. На другій стаціонарній ємності продовжувалося вигоряння газу через запобіжний вихлопний клапан. Рятувальниками проводилися роботи з охолодження цистерн.

Подробиці вчорашньої пожежі на вінницькій газовій автозаправці

О 18:18 пожежа ліквідована.

У результаті пожежі травмовано 48-річного оператора автозаправної станції. Чоловіка з глибокими опіками задньої частини тіла госпіталізовано в обласну лікарню ім.Пирогова.

Попередня причина загорання - порушення технологічного процесу під час перекачці газу із автоцистерни в ємності на газонаповнювальному пункті.

На місці пожежі працює: ОГ ГУ ДСНС України у Вінницькій області, УДАІ УМВС м. Вінниця, слідчо-оперативно група МВ УМВС м. Вінниця.



Переглядів: 4718
Поширень: 0