Сьогодні, коли у школах пролунали останні дзвоники, відбулася традиційна щорічна зустріч в. о. міського голови Сергія Моргунова з дітьми-сиротами та позбавленими батьківського піклування. З нагоди Дня захисту дітей хлопчикам та дівчаткам вручили матеріальну допомогу та солодощі. Також для них підготували святковий концерт.

Дітям-сиротам вручили матеріальну допомогу та солодощі до Дня захисту дітей

Сергій Моргунов

Дітей привітав в. о. міського голови Сергій Моргунов: «Вітаю вас із закінченням навчального року. Діти та молодь – це саме те покоління, яке у майбутньому розвиватиме наше європейське місто. Бажаю всім дітям, щоб вони гарно вчилися, слухалися своїх батьків, і дійсно були надією всієї територіальної громади міста Вінниці. А ще – гарно провести літо і розпочати наступний навчальний рік з новими силами та позитивними емоціями. Випускникам бажаю в першу чергу знайти достойний шлях у своєму житті, обрати професію. Всі хочу побажати мирного неба над головою, здоров’я та благополуччя».

Дітям-сиротам вручили матеріальну допомогу та солодощі до Дня захисту дітей

У 2015 році у Вінниці в сім’ях опікунів та у прийомних сім’ях виховуються 223 дитини-сироти та дітей, позбавлених батьківського піклування.



Переглядів: 3343
Поширень: 0