Сьогодні з Вінниці відправили черговий гуманітарний вантаж для наших військових у зоні АТО. Крім продуктів харчування бійцям передали засоби гігієни, мінеральну воду та медикаменти від територіальної громади міста Бірмінгем. Також захисникам повезли взуття та обмундирування, літню форму, тактичні окуляри, радіостанції, пристрої нічного бачення, комбінезони для танкістів. Загалом – два автомобілі повезли допомогу вагою у шість тон.

Вінничани продовжують активно збирати гуманітарні вантажі та передавати кошти на допомогу нашим військовим. Надходить допомога й з-за кордону. 12 червня з нашого міста поїхала чергова допомога для наших захисників на Схід. До гуманітарного вантажу увійшли продукти харчування, мінеральна вода, засоби гігієни та миючі засоби. Крім того, нашим військовим повезли взуття та обмундирування. Важливою частиною допомоги стали медикаменти та медичні засоби від територіальної громади міста Бірмінгем (США), до якої входять перев’язочні матеріали, системи для переливання крові тощо. Це дуже необхідні для військових, які зараз перебувають на Сході, матеріали.

З Вінниці у зону АТО вирушило два автомобілі з шістьма тонами гуманітарної допомоги

До збору гуманітарної допомоги, яку відправляли сьогодні, долучилось багато як простих вінничан, так і підприємців з Вінниці та Вінницької області. А Вінницька транспортна компанія надала пальне для заправки автомобілів, які повезли гумвантаж на Схід.

«Ми веземо чимало продуктів харчування, серед яких, крупи, картопля, морква, цибуля дуже багато консервації, люди передають домашні закрутки, сало, огірки, помідори, капусту, картоплю, веземо навіть черешню. Є тут й свіжий хліб, печиво, кекси. З обмундирування – літня форма, тактичні окуляри, радіостанції, пристрої нічного бачення. Я дуже вдячний людям, які допомагають нашим бійцям та долучаються до збору гуманітарного вантажу», – каже волонтер Геннадій Крамер.

З Вінниці у зону АТО вирушило два автомобілі з шістьма тонами гуманітарної допомоги

Дякував за допомогу й виконавчий директор БФ «Подільська громада» Андрій Дручинський. «До формування вантажу долучилася Вінницька міська рада, «Промінвестбанк», Вінницький олієжиркомбінат, продавці м’ясного павільйону Центрального ринку, магазин «Віва спецодяг», а також – жителі села Василівка Тиврівського району, Оленівка Вінницького району і ще багато небайдужих людей», – говорить Андрій Дручинський.



Переглядів: 4922
Поширень: 0