19 червня перед засіданням виконкому міської ради в.о. міського голови Сергій Моргунов привітав Володимира Месюру із 60-річними ювілеєм та вручив йому почесні грамоти міської та обласної ради і премію. Ювіляр є талановитим викладачем з програмування, кандидатом технічних наук, професором кафедри комп’ютерних наук ВНТУ.

Окрім викладацької діяльності Володимир Іванович займається тренуванням студентів-переможців з програмування. Завдяки його зусиллям Вінниця отримала право провести півфінал студентської першості світу з програмування ACM-ICPC водночас із фіналом Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування, який відбувся у жовтні 2014 року. Виховання обдарованої молоді, відкриття перед нею нових перспектив та можливостей, стимулювання її творчого потенціалу є справою життя цього видатного викладача.

Володимир Месюра є автором і керівником багатьох проектів в галузі інформаційних технологій. Цього року педагог за значні досягнення та особистий внесок у розвиток української освіти отримав найвищу освітянську нагороду – медаль Костянтина Ушинського.

«Талановита студентська молодь – це майбутнє нашого міста, яке здатне досягти вагомих результатів в галузі інформаційних технологій та гідно представити Вінницю на європейському рівні. А збірна команда ВНТУ з програмування вже тричі стала фіналістом першості світу», - зазначив Сергій Моргунов.

Зважаючи на вагомий особистий внесок у розвиток галузі інформаційних технологій, виховання талановитої молоді, формування позитивного іміджу Вінниці, створення творчого потенціалу міста завдяки якісній підготовці кваліфікованих спеціалістів, з нагоди 60-річного ювілею, професора Володимира Івановича Месюру було відзначено почесними грамотами міської і обласної ради та премією. ​



Переглядів: 3875
Поширень: 0