У Вінниці УНА-УНСО і «Самооборона Майдану» обєдналися для виборів

УНА-УНСО Вінниччини і «Самооборона Майдану» (Книжник, Пасіченко\\Лєксус) підписали Меморандум про об`єднання і співпрацю патріотичних сил. Простіше кажучи, УНА-УНСО надає Самообороні політичну платформу для висунення своїх кандидатів.

Верховна Рада дозволила арештувати голову Апеляційного суду

Жодного голосу за це рішення сьогодні не дав Опозиційний блок. Самого судді під час голосування в залі не було. Можливо, вже завтра зявиться новина - "Антона Чернушенка оголошено в міжнародний розшук"".

СБУ затримала одного з своїх керівників за підозрою в роботі на російські спецслужби

Служба безпеки України затримала одного з керівників Головного управління СБУ в Києві та Київській області. Він підозрюється в роботі на спецслужби Російської Федерації за статтею 111 Кримінального кодексу України (Державна зрада).

Як наголосив т.в.о. Голови СБ України Василь Грицак, робота з очищення лав Служби триває. «Перевіряються також інші співробітники СБУ, які можуть бути причетними до іноземних спецслужб».

Задорнов цинічно посміявся над збитим малайзійським «Боінгом»

Соцмережі в шоці від гумору придворного клоуна та сміху людців у залі.

В Росії - нашестя сарани

В ряді регіонів почалося небувале нашестя агресивної сарани. Комахи знищують всі посіви і навіть кусають людей. Поля обробляються авіацією, однак впоратися з напастю поки не вдається. У трьох регіонах Росії оголошено режим надзвичайної ситуації.

Рік тюрми за самогоноваріння

Рік тюрми за самогоноваріння

Депутати Закзборів Володимирської області розробили поправки до КК РФ, згідно з якими пропонується карати виправними роботами строком до року фізосіб за не ліцензоване виробництво і продаж самогону. Без ліцензії, Карл!)

Відео дня

Господар 9 місяців знімав, як мчаться обідати його цуценята-ретрівери. І ростуть на очах. Суцільний позитив!



Переглядів: 3475
Поширень: 0