Яценюк, Аваков і Порошенко забули, що вони не в інтернеті й поржали над Кличко

Увечері 4 липня на вулиці Києва вийшли нові патрульні поліцейські, які обіцяється не братимуть хабарів і у яких зарплати — 8-10 тис. грн.

Їхня присяга також сьогодні відбулася на Софійській площі в столиці. У соцмережах уже жартують із нових правоохоронців, порівнюючи їх із героями американської комедії "Поліцейська академія".

Але найбільший сміх, навіть у президента і прем\'єра, сьогодні викликав мер Києва Віталій Кличко, який одягнув поліцейський кашкет. Соцмережі також відреагували, виклавши фотожаби та називаючи мера "Дядею Стьобою", "Хай Тауером", "Дядьком Віталіком-поліціонером".

Яценюк, Аваков і Порошенко забули, що вони не в інтернеті й поржали над Кличко

Закон про реструктуризацію валютних кредитів буде переголосований

Про це в ефірі телеканалу ICTV заявив перший заступник голови фракції "БПП" у парламенті Ігор Кононенко.

"На наступному тижні, якщо буде позачергове засідання парламенту, чи через тиждень на плановому засіданні – цей закон буде переголосований. Наша фракція не дасть жодного голосу за законопроект. По суті – його неможливо реалізувати. Якщо він буде реалізований, то це крах для банківської системи України", – зазначив Ігор Кононенко.

Отже, прецедент може бути створено. Прецедент переголосування й відміни прийнятих законів. Цього разу на користь Нацбанку, який несе повну відповідальність за валютний курс, та керівників і власників загравшихся з курсом банків. Хто наступний в черзі?

Земфіра на концерті у Грузії розгорнула прапор України

Російська рок-співачка Земфіра під час свого виступу в Тбілісі (Грузія) розгорнула на сценіпрапор України.

Як повідомляють користувачі в соцмережах, цей епізод стався на рок-фестивалі Tbilisi Open Air 2015.

Нагадаємо, ще навесні російська рок-співачка в знак підтримки українців видалила вміст свого сайту, залишивши тільки пісню гурту "Океан Ельзи" "Відпусти" у своєму виконанні на одному з концертів 2008 року. В соцмережах – буйний срач навколо такого вчинку співачки.

Земфіра на концерті у Грузії розгорнула прапор України

В США - День Незалежності

Америку ненавидять за те, що вона може собі дозволити робити те, про що інші тільки мріють.

День Незалежності США

З Днем незалежності, єдина Незалежна!

Користувачів інтернету розсмішив нахабний рудий кіт

В Інтернеті блискавично набирає популярність кумедне відео із котом, який завадив своїй господарці робити вправи з йоги.

Дівчина вирішила зняти своє тренування на відео та поставила камеру перед собою. Коли ж вона стала на голову, її рудий кіт нахабно закрив собою камеру. щоб довести, що кіт завжди має бути в центрі уваги, а не ваша йога-шмога. За два дні з моменту публікації ролик назбирав понад 2,2 мільйона переглядів на відеохостингу YouTube.



Переглядів: 4504
Поширень: 0