25 липня у Вінниці відбудеться форум «Громада-влада-бізнес: стратегічний діалог». Долучитися до нього можуть всі бажаючі: мешканці, представники громадських та благодійних організацій, бізнесу тощо. Адже це чудова нагода висвітлити свою діяльність, знайти нових партнерів, познайомитись з людьми, які готові співпрацювати для розвитку міста та країни. Для участі у форумі потрібно зареєструватися не пізніше 21 липня.

Форум «Громада-влада-бізнес: стратегічний діалог» покликаний створити платформу для комунікації та співпраці між громадськими та благодійними організаціями Вінниччини і представниками бізнесу, місцевої влади та громади. У програмі – майстер-класи, «Вуличний університет», презентація найяскравіших громадських проектів, «КІНОпростір». А також – квест, нагородження ТОП 10 соціально-відповідального бізнесу і багато різноманітних цікавинок та сюрпризів.

«Запрошуємо всі активні сектори нашого суспільства: мешканців, представників громадських та благодійних організацій, ініціативних груп, представників об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення, бізнес-структур, влади, ЗМІ. Будемо раді бачити представників з районів та сусідніх областей. У кожного є чудова нагода висвітлити свою діяльність, знайти нових партнерів, познайомитись з людьми, які готові співпрацювати для розвитку міста та країни Протягом усього форуму працюватиме «Дитячий простір», тож запрошуємо долучаться мам і татусів», – каже представник БФ «Подільська громада» Олена Данілова.

Реєстрація до участі у роботі форуму є обов'язковою. Зареєструватися потрібно за посиланням  не пізніше 21 липня.

Форум проводиться ІСАР «Єднання» спільно з БФ «Подільська громада» завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у межах проекту «Платформа розвитку громадянського суспільства». До проведення Форуму долучається широке коло партнерських організацій: Корпус миру в Україні, Фонд «Східна Європа», «Територія мам» «Молодь Демократичного Альянсу», «Гармонія», «Об'єднання волонтерів Вінниччини», «Дивовижні», «Подільська агенція регіонального розвитку», «Дружня Вінниця».

Додаткова інформація за телефоном: 097 61 311 51 (Олена Данілова)



Переглядів: 3681
Поширень: 0